Tel: 0241.610.470 | E-mail: info@metalindustry.ro  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Galerie foto

Teava sudata rotunda


Pozele prezentate pe website-ul www.metalindustry.ro , sunt proprietatea societatii METAL EXPERT INDUSTRY SRL, cu sediul in Constanta, societate avand ca obiect de activitate distributia en-gross a produselor metalurgice. 

Utilizarea informatiilor, a domeniului sau a numelui SC METAL EXPERT INDUSTRY SRL, in forma directã sau „ascunsa” fara permisiunea prealabilã scrisã a SC METAL EXPERT INDUSTRY SRL este interzisa   si  constituie încãlcãri ale legii marcilor, legii dreptului de autor si a altor legi ale proprietatii intelectuale si ale concurentei neloiale.


Informatiile prezentate pe website-ul www.metalindustry.ro sunt prezentate conform specificatiilor si fiselor tehnice transmise de producatori, fara asumarea responsabilitatii asupra veridicitatii lor. Acestea se pot modifica fara nicio notificare in prealabil. SC METAL EXPERT INDUSTRY SRL depune toate eforturile necesare pentru a mentine website-ul actualizat si cu informatiile la zi.


Preturile sunt exprimate in LEI fara TVA, pe unitatea de masura specificata: metru liniar, metru patrat, kilogram, bara de 6 ml s.a.m.d si au titlu informativ. Acestea se pot modifica fara nicio notificare in prealabil, in baza noilor achizitii de la producatori, precum si a ofertelor speciale in curs de desfasurare, in functie de cantitatea solicitata, debitari suplimentare, adresa de livrare s.a.m.d.


Pentru a avea o cotatie corecta, cu confirmarea stocului la zi, va rugam sa ne contactati utilizand informatiile din pagina de CONTACT

                                                                                       Conducerea societatii

                                                                               METAL EXPERT INDUSTRY